Gratis proefcollege 'De Vier Kerncompetenties van de Leider'

Gratis proefcollege 'De Vier Kerncompetenties van de Leider'

17-08-2021

Op 28 september as van 16.00 tot 17.30 uur verzorgt prof. Ron Meyer van de Universiteit Tilburg een proefcollege over leiderschap in de 21e eeuw. Hij zal hierbij m.n. ingaan op de vier kerncompetenties van de leider: verbindingen aangaan, vertrouwen opbouwen, vatten wat mensen nodig hebben en verleiden om mee te gaan. Tijdens de sessie zal Ron deze vier kerncompetenties van leiders verkennen en onderzoeken wat jij kan doen om je hier beter in te bekwamen.

Het college is een proefcollege voor de collegereeks ‘De Stijl van de Leider: over de uitdagingen van leiderschap in de 21e eeuw’ van het Institute for Service Leadership. In acht inspirerende avondcolleges van elk drie uur wordt hierbij ingegaan op de vraag wat in de huidige tijd gevraagd wordt van leiders. Welke rol speelt bezieling en inspiratie in de organisatie? Hoe kun je als leider verbinding maken met medewerkers en klanten? Welke leiderschapsstijlen zijn effectief? En hoe kun je als leider snel en flexibel inspelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie? Inleiders zijn o.a. prof. René ten Bos, prof. Mathieu Weggeman, prof. Freek Peters en prof. Ron Meyer. Meer informatie over deze collegereeks.

Deelname aan het proefcollege is gratis. Het college vindt plaats in Zoom. Er is een beperkt aantal deelnameplaatsen, dus wil je deelnemen, meld je dan snel aan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de benodigde inloggegevens. Het enige dat wij van jou vragen, is jouw toestemming om je emailadres op te nemen in ons nieuwsbriefbestand. Wil je deze niet ontvangen, dan kun je je bij ontvangst van de eerste nieuwsbrief eenvoudig weer afmelden.