Uw privacy is ook voor ons belangrijk!

Uw privacy is ook voor ons belangrijk!

24-05-2018

Gegevensbeveiliging en het beschermen van uw privacy zijn zaken die we bij het Institute for Service Leadership heel serieus nemen. Als internationaal bedrijf werken we altijd aan de naleving van alle voorschriften, maar we wegen dit af tegen de communicatiebehoeften van onze klanten, partners en vrienden die geïnteresseerd zijn in onze content.

Als onderdeel van onze inzet om de aanstaande Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie na te leven, die vandaag van kracht wordt, hebben we enkele wijzigingen aangebracht in ons privacybeleid. U krijgt hiermee meer inzicht in de manier waarop we uw gegevens gebruiken en hoe we deze beschermen en beveiligen. Daarnaast kunnen we met u, als klant, in de toekomst contact opnemen met het laatste over nieuwe producten, kunnen we u uitnodigen voor evenementen en u updates sturen met recente nieuwtjes. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden met de button onderaan de nieuwsbrief.

Klik hier voor een volledige weergave van ons privacybeleid.

We hopen natuurlijk dat u nog lang bij ons betrokken zult blijven en dat we u snel weer mogen begroeten op één van onze inspirerende bijeenkomsten!