Onze opleidingen in tijden van Corona

Onze opleidingen in tijden van Corona

26-03-2020

We begrijpen dat er naar aanleiding van de verschillende persconferenties over het corona virus veel onduidelijkheid en onzekerheid bestaat over het bijeenkomen van mensen in een besloten omgeving zoals vergaderingen, bijeenkomsten en congressen. En daarmee ook over het al dan niet doorgaan van onze opleidingen.

De Rijksoverheid communiceert dat voor evenementen met een vergunnings- of meldplicht geldt dat zij tot 1 juni zijn verboden. Alle bijeenkomsten (ongeacht het aantal personen) zijn niet toegestaan tot 6 april. Deze laatste maatregel zal uiterlijk 6 april worden heroverwogen. De vraag is of we na 6 april weer door kunnen gaan met onze colleges, maar onze verwachting nu is dat dit niet het geval zal zijn. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat jullie de komende maanden nog wel even andere zaken aan je hoofd hebben dan digitale transformatie.

Wij hebben daarom besloten om alle opleidingen op te schorten tot na 1 juni. Ook opleidingen die al gestart zijn, zullen pas na 1 juni weer verder gaan. Hiervoor worden de komende weken in overleg met deelnemers en docenten nieuwe roosters opgesteld. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen die zich heeft aangemeld, in staat moet zijn opde nieuwe data aanwezig te zijn. 

We hebben uiteraard ook overwogen om de colleges digitaal aan te bieden. Uit de korte rondgang onder deelnemers en onder docenten bleek hier echter weinig enthousiasme voor te bestaan. De kracht van onze colleges is de interactie tussen docenten en deelnemers en tussen deelnemers onderling en die gedijt toch beter in een fysieke omgeving.

Mocht je in de tussentijd met een dringende vraag zitten voor één van onze docenten, dan is het altijd mogelijk deze alvast bij de betreffende docent neer te leggen. Laat ons weten wat je vraag is en wij zetten hem door. En voor overige vragen mag je uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!