Gratis Proefcollege ‘Digitale technologie in klantinteractie’

Gratis Proefcollege ‘Digitale technologie in klantinteractie’

06-04-2021

Op 27 mei as van 16.30 tot 18.00 uur verzorgt dr. Lotte Willemsen van de Hogeschool Rotterdam een proefcollege over de inzet van digitale technologie binnen de customer journey. Lotte gaat in haar college in op het gebruik van chatbots, AI en synthetische media (o.a. deepfake, digital humans etc.) in de interactie met klanten. En op de vraag hoe je menselijk kunt blijven in digitaal contact.

Het is een proefcollege voor de collegereeks ‘De Toekomst van de Klant: over data, digits & smart technology’ van het Institute for Service Leadership. Een inspirerende collegereeks van 8 avondcolleges waarin topwetenschappers van verschillende universiteiten ingaan op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, dataficering en de consequenties hiervan voor de manier waarop organisaties met hun klanten omgaan. Meer informatie over deze collegereeks.

Deelname aan het proefcollege is gratis. Het college vindt plaats in Zoom. Er is een beperkt aantal deelnameplaatsen, dus wil je deelnemen, meld je dan snel aan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de benodigde inloggegevens. Het enige dat wij van jou vragen, is jouw toestemming om je emailadres op te nemen in ons nieuwsbriefbestand. Wil je deze niet ontvangen, dan kun je je bij ontvangst van de eerste nieuwsbrief eenvoudig weer afmelden.