Hogeschool Utrecht

Samenwerking Hogeschool Utrecht en Institute for Service Leadership

Samenwerking Hogeschool Utrecht en Institute for Service Leadership

De Hogeschool Utrecht werkt sinds 1 juli 2021 samen met het Institute for Service Leadership (ISL). Het ISL organiseert post-doctorale opleidingen op het gebied van marketing, klantbeleving, digitale transformatie en leiderschap. De opleidingen worden verzorgd door topwetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten en hogescholen.

Met de samenwerking heeft de Hogeschool Utrecht een post-initieel aanbod voor studenten die een bachelor of master opleiding hebben gevolgd in commerciële economie, bedrijfskunde of ICT en de behoefte hebben hun kennis weer even op peil te brengen met de laatste inzichten vanuit de wetenschap. Ook medewerkers van de HU kunnen deelnemen aan de opleidingen van het ISL.

De samenwerking houdt o.a. in dat alumni en medewerkers van de HU deel kunnen nemen tegen een sterk gereduceerd tarief. De korting voor alumni en medewerkers van de HU bedraagt 20% van de inschrijfkosten. De korting kan worden verkregen door bij inschrijving in het veld kortingscode 'HU2021' te vermelden.

Een overzicht van alle in het najaar geplande opleidingen vind je op ons opleidingsoverzicht. Neem gerust een kijkje in ons aanbod. We hebben weer een aantal mooie opleidingen gepland staan.

Wil je aanluiten bij het HU ISL Alumni netwerk op LinkedIn? Klik op de link en stuur ons een verzoek om lid te worden.